Apr 19

Vide Jaarcongres 2018

Datum:19-4-2018

Starttijd:9:31:00

Eindtijd:17:00:00

Locatie:Tech Campus te Eindhoven

Hoe verandert technologie ons werk en wat vraagt dat van de toezichthouder?

Technologie biedt steeds meer mogelijkheden en verandert onze wereld razendsnel.

Door technologie verplaatsen toezichtstaken zich naar een ander niveau. In de gezondheidszorg bijvoorbeeld worden voor steeds meer taken robots ingezet. En met drones kan het toezicht op de landbouw radicaal veranderen. Maar de voortdurende technologische ontwikkelingen leiden ook tot steeds weer nieuwe vraagstukken op het gebied van toezicht. Want: hoe houd je toezicht op e-consulten? En hoe verandert blokchain het toezicht op de financiële wereld?

Met die en andere vragen gaan we donderdag 19 april samen aan de slag op de High Tech Campus in Eindhoven. Ter voorbereiding vragen we jou na te denken over hoe technologie jouw toezichtdomein kan veranderen, nu en in de toekomst, en wat dat van jou en je organisatie vraagt. Verder bieden we je die dag inspirerende voorbeelden van technologie die het toezicht innoveert. Het belooft een boeiende dag te worden!

Op onze website vind je het uitgebreide programma. Eén tipje van de sluier kunnen we alvast oplichten: Ruud Veltenaar opent de dag met een kijkje in de toekomst. 

Klik hier voor meer informatie

Bron: Vide 09-01-2018