Juni 27

Nationale Renovatie- en Transformatiedag op 27 juni

Datum:27-6-2018

Starttijd:12:00:00

Eindtijd:18:00:00

Locatie:De Caballero Fabriek, Saturnusstraat 60, Den Haag

Kosten:De kosten voor deelname bedragen 295 euro excl BTW per persoon.

Verduurzaming van bestaand vastgoed en een circulaire aanpak staan bij veel bedrijven hoog op de agenda. De markt gaat mee onder druk van regelgeving én vraag van gebruikers. Toch staat een circulaire aanpak, waarbij afval in principe niet meer bestaat en gebouwen, gebouwdelen en materialen worden hergebruikt, nog in de kinderschoenen. En dat terwijl de beweging van lineair naar circulair in potentie de gehele bouwketen zoals we die nu kennen omver zal schoppen.

Wat zijn de consequenties van deze beweging en wat betekent dat voor u? Welke businessmodellen horen hierbij en om welke innovaties in de markt vraagt die? Welke nieuwe samenwerkingen zullen ontstaan en wat zijn de juridische consequenties? Ook aan de technische kant kunnen we de komende jaren veel nieuwe mogelijkheden verwachten. Dit alles vraagt om een definitief nieuwe kijk op bestaande rollen, normeringen, financieringen en samenwerkingen.

Op deze dag presenteren koplopers in circulariteit en verduurzaming de nieuwste inzichten en expertises. Profiteer van deze praktijkkennis en leer hoe u deze urgente thema’s kunt toepassen in uw eigen bedrijfspraktijk.

Programma en inschrijven

Bron: NPR 20-04-2018