Juni 26

Schakeldag 2018: 'Durf te doen, pak de kansen'

Datum:26-6-2018

Locatie:1931 Congrescentrum Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch

Kosten: €95,- exclusief BTW.

https://www.eventtouch.eu/rijkswaterstaat/schakeldag2018/?initialurl=https%3A%2F%2Fwww.eventtouch.eu%2Frijkswaterstaat%2Fschakeldag2018%2F&successurl=https%3A%2F%2Fwww.eventtouch.eu%2Frijkswaterstaat%2Fschakeldag2018%2F&locale=nl_NL&embed=fef3c6b54eac9d6b08294a586def9680

dinsdag 26 juni 2018

1931 Congrescentrum Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch 

 

Maakt u al gebruik van de Crisis- en herstelwet? Doet u al een pilot Omgevingsvisie? Gebruikt u de huidige regels om grote maatschappelijke opgaves als circulaire economie of energietransitie aan te pakken? Na jaren van nadenken, moeten en kunnen we de Omgevingswet die in ontwikkeling is steeds beter inzetten! Dat vergt moed, maar ook kennis van de huidige wet- en regelgeving.
 

Talloze organisaties spelen al goed in op maatschappelijke ontwikkelingen, doen praktische pilots, of experimenteren met nieuwe werkvormen. Overal in het land zien we mensen kansen pakken en de Omgevingswet in de praktijk brengen. Maar welke tools heeft u daarbij nodig in de dagelijkse praktijk? Wat zijn de dagelijkse worstelingen? Hoe organiseren we de nieuwe kennis en kunde, zodat we deze leerervaringen mee kunnen nemen in ons beleid? Dat komt allemaal aan bod tijdens de Schakeldag.
 

De Schakeldag is hét jaarlijkse moment voor uitvoerende- en beleidsmedewerkers werkzaam bij de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven  Laat u bijpraten en kom in gesprek over alle actualiteiten rondom wet- en regelgeving in de fysieke leefomgeving tijdens de Schakeldag op dinsdag 26 juni 2018 in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. 
 

Programma

Tijdens de Schakeldag 2018 zijn de ontwikkelingen binnen de Omgevingswet een belangrijk onderwerp. De workshops geven u de laatste inzichten en kennis om zelf aan de slag te gaan. De onderwerpen zijn gericht op wet- en regelgeving, nieuwe manier van werken, maatschappelijke opgave waar we nu mee bezig zijn, digitalisering en pilots.

 

Aanmelden en kosten
U kunt zich inschrijven via het registratieformulier. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Kosten voor deelname bedragen €95,- exclusief BTW.

 

Kijk voor de meest actuele informatie op www.schakeldagen.nl.

 

Mocht u dit jaar niet in de gelegenheid zijn de Schakeldag bij te wonen maar wilt u volgend jaar wel een uitnodiging ontvangen laat ons dat dan weten.

 

Bron: InfoMil 23-05-2018

Thema's: Omgevingswet