Maart 14

SKB-OPLEIDING MILIEUGELUID START 14 MAART

Datum:14-3-2019

Starttijd:18:30:00

Locatie:Utrecht

Kosten:€ 6.100,00 excl. btw

Wil je meer leren over de fundamenten van akoestiek? Hoe je problemen op het gebied van geluid en trillingen onderbouwd kan signaleren? En kan oplossen met een brede scala aan meetmethoden? Volg dan vanaf 14 maart de post-hbo-opleiding Milieugeluid onder leiding van dr.ir. Wim Soede: “Het is leuk om te zien dat mensen met weinig ervaring in geluid aan het einde van de opleiding helemaal klaargestoomd zijn voor het vak van geluidsadviseur in de volle breedte.”

Geluidsoverlast reduceren

Een goede kennis van geluid en trillingen is noodzakelijk om bij te dragen aan lawaaibeheersing, zo kan geluidsoverlast in de samenleving worden gereduceerd. De opleiding behandelt de fundamenten van de akoestiek, de fysische achtergronden, relevante wetgeving en praktische methoden om de akoestiek te verbeteren en geluidsoverlast te verminderen. Belangrijke thema’s zijn industrie- en verkeerslawaai, geluidhinder, geluidsisolatie en installatiegeluid.

Sluit aan op de Nederlandse praktijk en wetgeving

De docenten komen uit de branche zelf en daarom sluit de opleiding goed aan op de Nederlandse beroepspraktijk en milieuwetgeving. De opleiding bestaat uit 4 modules:

  • Wet - en regelgeving
  • Geluid in de gebouwde omgeving
  • Industrielawaai (deze module is ook apart te volgen)
  • Verkeerslawaai (deze module is ook apart te volgen)

Gecertificeerd CPION-diploma

Deelnemers die de opleiding met succes hebben afgerond, krijgen het diploma dat wordt uitgegeven door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs vertegenwoordigt door CPION.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.paotm.nl.

Bron: PAO Techniek en Management 24-01-2019

Thema's: Bouwtechniek

Tags: Geluid