Agenda mei 2019

Mei 01

Regiodag 1 mei in Eindhoven

Ook dit jaar organiseert met de slogan "In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen" de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland op vijf locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag. Op deze regiodagen wordt u samen met andere collega's uit de regio bijgepraat over alle ontwikkelingen binnen het Bouw- en Woningtoezicht.

Mei 07

Ochtendinfosessie Bouw- en sloopveiligheid 7 mei

De landelijke richtlijn Bouw- en sloopveiligheid wordt gekoppeld aan het Bouwbesluit 2012 en later aan de Omgevingswet. Wico Ankersmit van De Vereniging BWT licht dit op de regiodagen van de vereniging toe. De regelgeving is dus geborgd. Maar hoe nu de praktijk? Dit leggen we uit in de informatiesessie van 7 mei.

Mei 07

Infosessie Bouw- en sloopveiligheid 7 mei

De landelijke richtlijn Bouw- en sloopveiligheid wordt gekoppeld aan het Bouwbesluit 2012 en later aan de Omgevingswet. Wico Ankersmit van De Vereniging BWT licht dit op de regiodagen van de vereniging toe. De regelgeving is dus geborgd. Maar hoe nu de praktijk? Dit leggen we uit in de informatiesessie van 7 mei.

Mei 08

Ochtendinfosessie Bouw- en sloopveiligheid 8 mei

De landelijke richtlijn Bouw- en sloopveiligheid wordt gekoppeld aan het Bouwbesluit 2012 en later aan de Omgevingswet. Wico Ankersmit van De Vereniging BWT licht dit op de regiodagen van de vereniging toe. De regelgeving is dus geborgd. Maar hoe nu de praktijk? Dit leggen we uit in de informatiesessie van 7 mei. Wil je de toelichting van Wico Ankersmit (opnieuw) horen? Meld je dan aan voor de middagsessie van 8 mei.

Mei 08

Infosessie Bouw- en sloopveiligheid 8 mei

De landelijke richtlijn Bouw- en sloopveiligheid wordt gekoppeld aan het Bouwbesluit 2012 en later aan de Omgevingswet. Wico Ankersmit van De Vereniging BWT licht dit op de regiodagen van de vereniging toe. De regelgeving is dus geborgd. Maar hoe nu de praktijk? Dit leggen we uit in de informatiesessie van 7 mei. Wil je de toelichting van Wico Ankersmit (opnieuw) horen? Meld je dan aan voor de middagsessie van 8 mei. Klik op 'aanmelden' en je ziet het programma.

Mei 09

Informatiebijeenkomst NTA 8800: Nieuw tijdperk energieprestatie

Per 1 januari 2020 wordt NTA 8800 aangewezen in het Bouwbesluit. De nieuwe standaard voor het bepalen van de energieprestatie van gebouwen. Bereid u alvast voor en krijg in één middag inzicht in de belangrijkste veranderingen!

Mei 21

Excursie brandpreventie bij Trespa in Weert

Omdat veiligheid bovenaan staat bij brandpreventie nodig ik u graag uit voor een excursie bij Trespa in Weert op dinsdag 21 mei 2019. Om hier de ins- en outs over eigenschappen van en de productie te ervaren van het veel toegepaste Trespa. Sander Binnema is onze gastheer bij Trespa.

Mei 23

Provero Congres 2019 Afgelast

Heel graag maken wij u attent op het Provero Congres dat op donderdag 23 mei a.s. plaatsvindt in de ReeHorst in Ede. Provero bestaat dit jaar 10 jaar, wij spreken dus van een jubileumcongres. Thema van dit jubileumjaar is “Back to the future”. Dit thema vormt ook de leidraad voor het jubileumcongres!

Mei 27

14e Dag van de BOA

De Kracht van de BOA Speciaal voor u als BOA en/of teamleider vindt op maandag 27 mei de 14e Dag van de BOA plaats. In één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom, het event waar u inspiratie opdoet en vele netwerkmogelijkheden heeft met vakgenoten vanuit het hele land! Interessante sprekers en vele praktijkvoorbeelden