Juni 25

Nationale Renovatie- en Transformatiedag 2019

Datum:25-6-2019

Starttijd:12:00:00

Eindtijd:18:00:00

Locatie:De Caballero Fabriek, Saturnusstraat 60, Den Haag

Kosten:1 gratis toegangskaart per partner. Collega's van partners krijgen korting op een toegangskaart. Kaarten voor niet-partners kosten 295 euro

Nederland staat aan de vooravond van een grootscheepse renovatie- en transformatieopgave. Alleen al op het gebied van wonen zullen 7 miljoen woningen de komende decennia moeten worden verduurzaamd. Veel steden worstelen met hun binnenstedelijke opgaven zoals revitalisering van voormalige haven- en bedrijventerreinen. We staan aan de vooravond van een energietransitie en omschakeling naar een circulaire economie. De bestaande voorraad gebouwen speelt in al deze opgaven een cruciale rol.

Toch leeft algemeen het gevoel dat het transformeren en renoveren te langzaam gaat. Waar blijft de opschaling, de versnelling? Daarom staat de NRP Nationale Renovatiedag dit jaar in het teken van de gamechangers uit het verleden en de nieuwe spelers van nu. Hoe gaan zij het verschil maken? Welke business modellen horen daarbij, welke nieuwe concepten en samenwerkingen? Aan de hand van enkele aansprekende gamechangers kijken we met de bezoekers voorruit op welke manieren doorbraken in de bestaande bouw zijn te forceren.

Tevens nemen we op dit congres afscheid van onze bestuursvoorzitter Frank Bijdendijk.
Aansluitend aan het congres vindt de feestelijke uitreiking van de Gulden Feniks 2019 plaats.

Noteert u datum en tijd vast in uw agenda. Sprekers zijn onder meer Hans de Jonge (Brink Groep), Arno Boon (BOEi), Michel Baars (New Horizon), Charlie McGregor (the Student Hotel) en Maya Meijer (MeyerBergman).

Aanmelden

Per partner is een gratis toegangskaart beschikbaar. Komt u met meerdere collega's, dan kan gebruik gemaakt worden van een kortingskaart. Vermeld bij uw aanmelding 'NRP Partner'.

Voor niet-parters kost een toegangskaart 295 euro.
Aanmelden kan hier.

Bron: NPR 25-06-2019