Agenda november 2020

Nov 05

COBc Congres 2020

Op donderdag 5 november 2020 is er weer het jaarlijkse COBc congres. Dit keer niet fysiek maar digitaal. Het voorlopig programma is klaar.

Nov 09

DGMR BINK Kennisweek 2020

In de week van maandag 9 november t/m 13 november wordt de DGMR BINK Kennisweek georganiseerd. In plaats van de gebruikelijke jaarlijkse DGMR BINK kennisdag worden er in die week dagelijks, tussen 14:00 uur en 16:00 uur, online kennissessies gegeven door adviseurs en specialisten. De interessante sessies voor BWT-ers gaan over Brandveiligheid, Energiezuinigheid (BENG) en Oververhitting (TO juli).

Nov 23

Provero Congres 2020 gaat digitaal!

Digitale aspecten in het Omgevingsrecht staan centraal bij Provero en dat geeft ruimte aan een keur van onderwerpen tijdens het digitale Provero Congres op maandag 23 november aanstaande. Niet zo maar een online congres, maar een congresbeleving, gericht op informatieoverdracht en op netwerken. Heel trots zijn wij op het digitale congres platform dat wij tot onze beschikking hebben om een echte congresbeleving te creëren en onze leden, deelnemers, sprekers en partners de gelegenheid te bieden om niet alleen kennis op te doen, maar ook met elkaar te praten en kennis uit te wisselen.

Nov 24

webinar Juridische pijnpunten van de Wkb - 24 november 2020

Graag nodigen wij u uit voor ons webinar "Juridische pijnpunten van de Wkb" op dinsdag 24 november van 14.00 tot 15.00 uur

Nov 26

Brandveiligheid van de gevel; waarom van belang en hoe te realiseren

Doel van het webinar is om bij te dragen aan brandveiliger gevels Middel is praktische kennisuitwisseling en dialoog over hoe dit gerealiseerd kan worden en natuurlijk wordt de editie 2021 van de Essentiele Controlepunten Brandveiligheid hier ook uitgereikt. Daarbij worden lezingen gecombineerd met interactie door vragen en antwoorden via de ‘Q&A’.