Jan 26

Webinar Kwaliteitsborging

Datum:26-1-2021

Starttijd:14:00:00

Eindtijd:15:00:00

Locatie:Online

Kosten:gratis

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) treedt in 2022 in werking. Vanaf dat moment is het bij eenvoudige bouwwerken, zoals woningen en bedrijfshallen, verplicht om een kwaliteitsborger in te zetten. Maar wat is een kwaliteitsborger en waar moet een kwaliteitsborger aan voldoen? En wat is een instrument voor kwaliteitsborging? 

Op deze en andere vragen geeft Hajé van Egmond op 26 januari 2021 antwoord in een webinar over de Wkb. Het webinar is kosteloos te volgen van 14:00 tot 15:00 uur.

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) maakt dat het voor een groot deel van de bouwprojecten vanaf 2022 verplicht is om een kwaliteitsborger in te schakelen. Kwaliteitsborger mag je als bedrijf niet zomaar worden, de wet stelt daar een aantal eisen aan. Eén van de belangrijkste eisen is dat een kwaliteitsborger over voldoende goed opgeleide medewerkers beschikt.

Stuur vooraf je vragen in

Heb jij een specifieke vraag over dit onderwerp? Stuur dan vooraf je vraag in, dan behandelen we dit tijdens het webinar. Je kunt je vraag direct bij inschrijving vermelden in het opmerkingenveld. Je kunt het ook nadien melden nadat je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen.

Bedoeld voor

Het webinar is bedoeld voor personen die overwegen om kwaliteitsborger te worden en op zoek zijn naar antwoord op de vraag hoe dat moet worden aangepakt. 

Bron: PAO Techniek en Management 18-12-2020