Okt 01

BIM Loket D-Day online: “Urgentie en actie!”

Datum:1-10-2021

Starttijd:9:15:00

Eindtijd:15:45:00

Locatie:Online

Kosten:gratis

Op 1 oktober 2021 organiseren wij onze jaarlijkse BIM Loket D-Day, mede mogelijk gemaakt door digiGO. Een landelijke (online) dag voor publieke en private koplopers en beslissers rond digitalisering in de gebouwde omgeving. Voor opdrachtgevers, opdrachtnemers én toeleveranciers, zowel B&U als GWW. De BIM Loket D-Day is dit jaar te gast in het Huis der Provincie in Arnhem. Deelname is gratis.

Thema
Klimaatadaptatie, stikstofproblematiek, energietransitie, woningbouwopgave – deze en andere grote maatschappelijke opgaven grijpen direct in op onze leefomgeving. De gebouwde omgeving zal een snelle transformatie door moeten maken om alle uitdagingen het hoofd te bieden. Dat heeft alleen kans van slagen als ketenpartners elkaar én hun klant, de gebruiker van de gebouwde omgeving, goed verstaan. Het kan niet zonder digitalisering van de integrale bouwketen. De urgentie tot verregaande digitalisering voelen we allemaal. Maar hoe vertaal je dit nu in de praktijk?

Programma
Vanaf 9:15 uur woont u de online talkshow bij, die vanuit de studio in het Huis der Provincie in Arnhem wordt verzorgd. Rond 12:00 uur begint de finale van de DigiDare Award (met dit jaar maar liefst 22 inzendingen!). Laat uw stem horen en kies uit de drie finalisten uw favoriet!

's Middags stelt u uw eigen programma samen, uit een breed aanbod van sessies, gegroepeerd in thema's als Cultuur & Organisatie, Initiatief en ontwerp, Assetmanagement, BIM volwassenheid en Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving.

Inschrijven
Deelname is gratis. Ondanks het online karakter is het aantal plaatsen niet onbeperkt. Wacht daarom niet te lang met inschrijven!

Schrijf u meteen in.

Bron: BIM Loket 17-09-2021