Agenda mei 2021

Mei 10

Webinar Materialenpaspoort op basis van linked data

Met een materialenpaspoort geef je materiaal een identiteit. Hierdoor is de kans groter dat het materiaal hergebruikt wordt en grondstoffen bespaard worden. Alleen, hoe verbind je alle informatie uit verschillende bronnen? En hoe zorg je ervoor, dat je in deze informatie kunt zoeken naar antwoorden op je vragen? Bart Bink (Braindex, lid van de expertcommissie COINS en CB-NL) laat zien hoe hij een materialenpaspoort voor Rotterdam maakt met linked data.

Mei 18

BENG EN HET BELANG VAN GOEDE VENTILATIE Online

Ventilatie is essentieel voor een goede gezondheid en hoog comfort binnen de bestaande bouw, maar zeker ook voor nieuwbouwwoningen. De nieuwe BENG-regelgeving die 1 januari is ingegaan, zorgt voor de nodige aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden als het op ventilatie aankomt.

Mei 18

Introductiewebinar Projectteam scan en Persoonlijke scan KPCV

Samenwerking cruciaal voor Constructieve Veiligheid. Gebruik de nieuwe Online Tool van KPCV Introductie webinar op 18 mei 16.00 – 17.30

Mei 27

Praat mee over de Wkb! En hup, daar gaan we...

Vanwege Hemelvaartsdag hebben we een lunchsessie overgeslagen, maar op donderdag 27 mei zijn we er weer! Wederom kunt u dan van 12 tot 13 uur mee lunchen en meepraten over de implementatie van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. Dit keer is er vooral aandacht voor de aanpassing die aannemers moeten doen in hun werkprocessen.