Juni 09

13de Internationaal Congres Fire Safety & Science

Datum:9-6-2021

Starttijd:9:30:00

Eindtijd:10-6-2021 15:45:00

Locatie:Online

Kosten:gratis

Het 13de Internationaal Congres Fire Safety & Science wordt dit jaar georganiseerd door het IFV en de Stichting Fellow FSE. De laatste jaren is er weer veel onderzoek gedaan in binnen- en buitenland op het terrein van Fire Safety Engineering en innoverende brandbestrijding. Dit keer komen de nieuwste inzichten aan bod tijdens vier verschillende thema's: duurzaam bouwen en energietransitie, brandveiligheid en menselijk gedrag, geleerde lessen, nieuwe uitdagingen. Wat zijn bijvoorbeeld de nieuwste inzichten op het gebied van duurzaam bouwen en brandveiligheid? Hoe moeten we omgaan met brandbestrijding in hoge gebouwen? Nationale en internationale experts delen de nieuwste ontwikkelingen, resultaten en inzichten tijdens dit tweedaagse congres.

Voor wie?

Dit congres is interessant voor bouwplantoetsers, beleidsmakers Brandveiligheid bij gemeenten, brandweerkorpsen en veiligheidsregio's, projectontwikkelaars, bouwkundigen, architecten en brandveiligheidsadviseurs, beleidsadviseurs Brandveiligheid bij de diverse overheden, wetenschappers, onderzoekers, docenten/studenten op het gebied van risicobeoordeling, brandpreventie en FSE. Repressief leidinggevenden bij brandweerorganisaties. Brandonderzoekers en kennisregisseurs. Natuurlijk is iedereen die betrokken is bij (de innovatie van) bouw- en brandveiligheid ook van harte welkom om online deel te nemen!

Programma

We hebben een programma samengesteld waarin we wetenschap en praktijk met elkaar verbinden, maar ook de verbinding blijven leggen tussen brandpreventie en brandbestrijding.

Bron: IFV en Stichting Fellow FSE 29-04-2021