Juli 08

Webinar Wkb regio Twente |

Datum:8-7-2021

Starttijd:15:30:00

Eindtijd:17:00:00

Locatie:Online

Kosten:gratis

Op 8 juli van 15:30 - 17:00 uur organiseren we het tweede webinar over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in Twente. In deze informatieve en inspirerende sessie gaan we dieper in op kleine werken en verduurzaming onder de Wkb. We informeren u graag over de laatste ontwikkelingen, de ervaringen met de proefprojecten die al in Twente worden gedraaid en wat er komt kijken bij kleine werken en verduurzamen onder de Wkb.  

Waarom webinars over de Wkb?

De Wkb treedt op 1 juli 2022 in werking. Verschillende partijen zijn al aan het oefenen met deze wet in zogenaamde proefprojecten. In het ambassadeursnetwerk Wkb Twente wisselen deze partijen regelmatig ervaringen met elkaar uit om zo van elkaar te kunnen leren. Er zijn echter ook veel organisaties in Twente die (nog) geen proefproject hebben opgestart. Deze organisaties willen we graag informeren en op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de Wkb en de ervaringen die we opdoen in de proefprojecten. Ook kunnen we deze organisaties helpen om zelf een proefproject te starten. Om deze reden organiseren we verspreid over 2021 enkele webinars over de Wkb in Twente. Is uw organisatie werkzaam in Twente, maar is (nog) niet bezig met proefprojecten? En wilt u graag geïnformeerd worden over de Wkb, de ervaringen uit de proefprojecten en hoe u zelf een proefproject kunt opstarten? Meld u dan aan voor de verschillende webinars die we (gaan) organiseren!

Webinar kleine werken en verduurzamen 8 juli

Het programma van dit webinar ziet er als volgt uit:

15:30     Welkom en introductie 
15:40     Laatste ontwikkelingen Wkb
15:50     Ervaringen proefprojecten Twente
16:00     In gesprek over kleine werken en verduurzaming
16:50     Vragen beantwoorden, vervolg en afronding

U kunt zich tot 1 uur voor aanvang van het webinar aanmelden. Twee dagen voor het event ontvangt u de deelnamelink voor het event. Op 8 juli sturen we een uur voor het webinar nog een reminder met de deelnamelink zodat u zeker de juiste gegevens hebt ontvangen.

Bron: Ambassadeursnetwerk Wet Kwaliteitsborging in de Bouw regio Twente 29-06-2021