Agenda oktober 2022

Okt 04

TOETSEN VAN HOOGBOUW

Hoogbouw kan bijdragen aan het oplossen van de woningnood bij gemeenten. Het toenemend aantal nieuwbouwplannen moet vooraf worden getoetst. Daarvoor hebben toetsers specifieke kennis nodig die in deze cursus geboden wordt. In twee dagen worden zowel de hoofdlijnen van het ontwerp van de fundering als van het bovengrondse deel van hoogbouw behandeld.

Okt 06

Dag van de Omgevingswet 2022

De eerstvolgende editie van de Dag van de Omgevingswet is op 6 oktober 2022 weer in het Provinciehuis Utrecht. Al meer dan 10 jaar organiseren we deze dag vol sessies over de naderende invoering van de Omgevingswet. Ook dit jaar, met de invoering in het verschiet, gaan we in op de volle breedte van de wet! Doe je mee, 6 oktober?

Okt 06

Jaarcongres VBWTN 2022

Het programma is bekend en de inschrijving is geopend.

Okt 06

Informatiebijeenkomst en demonstratie woningsprinklers 6 oktober 2022

Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert de VWI een informatiebijeenkomst over woningsprinklers. Deze middag is dé gelegenheid om alles te weten te komen over woningsprinklers, de Publicatie Waardering woningsprinklerinstallaties en het CCV-certificatieschema woningsprinklerinstallateurs. Tevens verzorgt de VWI een live demonstratie zodat u zelf kunt oordelen.

Okt 11

Save the date: 11 oktober 2022 voor het TloKB-congres Kwaliteitsborging bouw

Vanaf 1 januari 2023 werken we in Nederland met een nieuw stelsel van toezicht op de bouw. Het betekent ook dat de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw nu volop aan de slag is, om samen met alle betrokken partijen goed vorm te geven aan nieuwe taken en samenwerking voor de kwaliteitsborging in de bouw.

Okt 25

Kennisseminars brandveiligheid 2022

Laat u inspireren rondom actuele brandveiligheidsonderwerpen tijdens een kennisseminar bij u in de buurt!