Agenda februari 2022

Feb 01

Uitnodiging: online bijeenkomst werkplaatsen implementatie Omgevingswet

Het programma Aan de slag met de Omgevingswet, de VNG en Geonovum, nodigen u graag uit om op dinsdag 1 februari a.s. aanwezig te zijn bij de derde online bijeenkomst Lessons Learned werkplaatsen. De sessie geeft u een kijkje achter de schermen van 6 verschillende werkplaatsen. Het is een mooi moment om terug én vooruit te kijken en te leren van de ervaringen die zijn opgedaan. Misschien hoort u dingen waarmee ook ú aan de slag kan! Bent u er bij?

Feb 02

BBN trainingen ‘Essentiële Controlepunten Brandveiligheid 2022

BBN biedt trainingen Essentiële Controlepunten Brandveiligheid. Trainingen van een dag, waarbij dieper wordt ingegaan op controlepunten, testrapporten, achtergronden en consequenties/risico’s. Daarbij komt zeker aan de orde het waarom hoe en wat van de rookwerendheidseisen die per 1 juli 2021 gelden.

Feb 03

Tweedelige netwerkbijeenkomst Bruidsschat (deel 2)

De VNG organiseert een tweedelige netwerkbijeenkomst over de Bruidsschat. Tijdens deze twee bijeenkomsten hoort u alles over de bruidsschat, van regels in het omgevingsplan tot en met het instellen van behandeldiensten en wordt u meegenomen in hoe gemeenten en Omgevingsdiensten het in de praktijk aanpakken.