Maart 02

Bijeenkomst Ambassadeursnetwerk Wkb Friesland

Datum:2-3-2022

Starttijd:15:00:00

Eindtijd:16:30:00

Locatie:Online

Wanneer precies de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in werking zal treden, wordt komende tijd duidelijk. Wat ik wél zeker kan zeggen is dat de extra tijd die minister De Jonge heeft gecreëerd hard nodig is om alle betrokken partijen zich nog verder voor te laten bereiden.

Om kennis en ervaringen te delen én verdere proefprojecten te stimuleren is het Ambassadeursnetwerk Wkb Friesland opgericht. Namens de trekkers van dat netwerk (Contact | Ambassadeursnetwerk Friesland (wkbplaza.nl)) nodig ik u graag uit voor de eerstvolgende online bijeenkomst die zal plaatsvinden op:

Datum:          woensdag 2 maart 2022

Tijd:               15:00 tot 16:30 uur
Locatie:         Onlin
e (Klik hier om deel te nemen aan de vergadering )

Tijdens deze bijeenkomst zullen we het kort hebben over de actualiteit, de werking van de Wet, de rol van het Ambassadeursnetwerk en de subsidiemogelijkheden. Maar we willen graag de praktijkervaring van een architect en een bouwer met u delen. Uiteraard is er ook alle ruimte voor interactie met deze sprekers en uw eigen vragen rondom de Wkb en de gevolgen die dit heeft voor uw eigen processen.

Kortom, een ideale bijeenkomst om u bij te laten praten over de nieuwste ontwikkelingen en meer te horen over de praktijkervaring die uw sectorgenoten reeds hebben opgedaan met de Wkb.

Tot slot wil ik u graag nog wijzen op de website www.WkbPlaza.nl waar we landelijk veel praktische info hebben verzameld over alle thema’s rondom de Wkb.

Graag tot ziens op 2 maart!

Bron: Ambassadeursnetwerk Friesland. 04-02-2022