Maart 08

Schakeldag 2022!

Datum:8-3-2022

Starttijd:10:00:00

Eindtijd:16:31:00

Locatie:Online

Kosten:gratis

Helaas treffen de nieuwe coronamaatregelen van 18 december 2021 ook de organisatie van de Schakeldag 2022. Er is meer tijd nodig om een mooie Schakeldag te organiseren. Daarom hebben we besloten de Schakeldag te verplaatsen van 8 februari naar dinsdag 8 maart 2022.

Wat is de Schakeldag?

De Schakeldag is een initiatief dat sinds enkele jaren wordt georganiseerd. Deelnemers kunnen zich voorbereiden op de komst van de Omgevingswet door sessies te volgen over zeer uiteenlopende onderwerpen.

De sessies gaan in op de veranderingen die de Omgevingswet met zich mee brengt in de dagelijkse praktijk en in de wet- en regelgeving. Hierbij is vooral een nieuwe denk- en werkwijze nodig.

Een gevarieerd programma

Het thema van de Schakeldag 2022 is Durven, beginnen, doen!. We zijn op dit moment druk bezig met het samenstellen van het programma met verschillende soorten sessies; kennissessies, werksessies, talkshows én themapitches. Maar ook met een inspirerende keynote, luchtige Schakeldag-journaals en veel online netwerkmogelijkheden.

Kosten Gratis

Meer informatie

Meer informatie over het programma volgt binnenkort op de website van de Schakeldagen. U kunt ook contact met ons op via schakeldag@congresbureau.nl.

Aanmelden

Meld u zich nu alvast aan voor de Schakeldag via het inschrijfformulier. We zullen het programma dan begin volgend jaar automatisch aan alle ingeschreven deelnemers toesturen.

Bijzonderheden

De Schakeldag is een initiatief van Rijkswaterstaat en wordt samen met het programma Aan de slag met de Omgevingswet georganiseerd.

Bron: Aan de slag met de Omgevingswet 28-12-2021

Thema's: Omgevingswet

Tags: Omgevingswet