Sept 22

Themabijeenkomst “Hoe houden wij de winkel open?”

Datum:22-9-2022

Starttijd:13:30:00

Eindtijd:16:00:00

Locatie:Online

Kosten:zie website


Op donderdag 22 september 2022 organiseert Provero een online themabijeenkomst. De themabijeenkomst duurt van 13.30 tot 16.00 uur.

Algemene informatie

Doel

Met alle onduidelijkheid die er heerst, staat één ding buiten kijf; de winkel moet openblijven, de dienstverlening moet doorgaan!

“Hoe houden wij de winkel open?” is dan ook het thema van deze online themabijeenkomst. Want in het kader van het openhouden van de winkel, passeren veel mogelijkheden de revue. Kiezen wij straks voor het wijzigen van het omgevingsplan (STOP-TPOD), de Bopa of wordt het toch TAM-IMRO?

De mogelijkheden en actuele stand van zaken komen aan bod tijdens deze themabijeenkomst.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor jou als je op dit moment bezig bent met de implementatie van de Omgevingswet: denk aan Beleidsmakers, juristen, geo-deskundigen, ICT’ers en projectleiders Omgevingswet.

Kosten Provero Themabijeenkomst

Deelname aan de Provero themabijeenkomst is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, GeoBusiness Nederland, Netwerk Jong Leefomgeving, VIAG en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 35,00 exclusief BTW deel te nemen aan de Provero themabijeenkomst.

De kosten voor deelname aan de themabijeenkomst bedragen voor niet-leden: € 50,00 exclusief BTW.

Programma en Locatie

Inschrijven

 

Bron: Provero 23-08-2022

Thema's: Organisatie BWT