Nieuws 2021

Nieuwsbrief 22 december 2021

Vandaag is de nieuwsbrief verzonden.

Voorlichtingsmateriaal houtstook 2021/2022

Gemeenten kunnen vanaf 3 november het voorlichtingsmateriaal houtstook 2021/2022 downloaden. Dit voorlichtingsmateriaal helpt houtstokers bewuster te maken van de schadelijke effecten voor zichzelf en hun omgeving.

Nieuwsbrief 25 oktober 2021

Vandaag is de nieuwsbrief verzonden.

Meer aandacht voor goed ventileren

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft vandaag de handreiking basistips voor ventileren gepubliceerd. Goed ventileren zorgt voor een betere luchtkwaliteit en beperkt de verspreiding van virusdeeltjes, bijvoorbeeld van het coronavirus. De handreiking bevat tips, onder andere voor gebouweigenaren en –beheerders, om op de juiste manier te ventileren

WIJZIGINGEN BOUWBESLUIT PER 1 JULI 2021

De Rijksoverheid kondigde in een nieuwsbericht aan dat er de komende tijd diverse inhoudelijke wijzigingen in het Bouwbesluit 2012 en de opvolger, het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), te verwachten zijn.

Nieuwsbrief BWT app - april 2021

Vandaag is er een nieuwsbrief over de BWT app verspreid. Deze is naar alle deelnemers gestuurd die al in de bwt-app zitte. Deze keer is de nieuwsbrief breder is verspreid. In de nieuwsbrief staat de oproep om je aan te melden voor de BWT-app.