HOE TOETST U DE MPG-GRENSWAARDE BIJ DE AANVRAAG OMGEVINGSVERGUNNING?

In 2018 nieuwe milieu-eis
Vanaf 1 januari 2018 moet nieuwbouw van woningen en kantoren voldoen aan de MilieuPrestatie Gebouwen (MPG). Een berekening van de MPG moet worden meegestuurd met de aanvraag van de omgevingsvergunning. Hoe kunt u zo’n berekening toetsen?
 
Cursus Berekening MilieuPrestatie Gebouwen
W/E adviseurs wil architecten, adviseurs, projectontwikkelaars en ook gemeenten graag ondersteunen bij het maken en toetsen van een milieuprestatieberekening zodat zij volledig zijn voorbereid op de nieuwe MPG-grenswaarde per 1 januari 2018. W/E biedt u nu een cursus Berekening MilieuPrestatie Gebouwen aan voor slechts € 295,- exclusief BTW. Daarmee bent u goed voorbereid op de invoering van de verplichte MPG-grenswaarde. Meer informatie over de cursus Berekening MilieuPrestatie Gebouwen vindt u op http://www.w-e.nl/ . Daar kunt u zich ook aanmelden voor de cursus.  
 
Ervaring cursisten
W/E adviseurs verzorgde het afgelopen jaar diverse MPG-cursussen. Deelnemers beoordeelden deze cursus met een hoge score. Dat blijkt wel uit de reacties. De ene cursist vond het prettig dat de docent ‘duidelijk en vlot door de stof heen liep’. Een andere cursist zei ‘weer helemaal up-to-date met MPG’ te zijn. Anderen vonden de cursus ‘zeer nuttig’ of konden de ‘professionele behandeling op een begrijpelijk niveau’ waarderen.
 
Meer informatie
Heeft u een vraag over onze cursussen? Neem contact op via 030 – 677 877. Of stuur een bericht aan Mieke Meulendijks via [meulendijks@w-e.nl]meulendijks@w-e.nl.

03-11-2017