Cleantech Tomorrow 2018!

We nodigen je graag uit om de Businessdag op 24 april bij te wonen. Of je nu werkt in het bedrijfsleven, bij de overheid of nog studeert: deze dag biedt ook jou kennis, netwerkmogelijkheden en concrete tips. Innovatie, economische groei én een schone wereld. Dát is onze toekomst.

En dat in een gezellig festivalsfeertje. Er komen inspirerende sprekers zoals Ed Nijpels, Marius Smit, Katja Staartjes en andere regionale toppers zoals Wico Ankersmit directeur van de Vereniging BWT Nederland.

Ook de Pipistrel Alpha Electro komt naar Cleantech Tomorrow op zowel 21 als 24 april! Op dit moment zijn er 25 van deze elektrische vliegtuigen ter wereld en deze nummer 25 komt ‘vers uit de fabriek’. De impact van de luchtvaart op het milieu is groot en wordt alleen maar groter. Milieuvriendelijke oplossingen, zoals elektrische voertuigen, zijn dan niet langer een probleem voor het klimaat maar een oplossing. Elektrisch vliegen is de toekomst en jij hebt de unieke kans om het vliegtuig nu al te bewonderen. Ben je erbij schrijf je hier in?

Bron: Cleantech Tomorrow 13-04-2018

Auteur: Redactie BWTinfo

Tags: Energiezuinigheid