Een bijzonder managementsymposium

 

Op woensdag 6 juni a.s. zal het jaarlijkse managementsymposium met als kort onderdeel hiervan de Algemene ledenvergadering van de Vereniging BWT Nederland worden gehouden. En het beloofd dit jaar een bijzonder boeiend programma te worden.

 

Centrale thema van het symposium is de toekomst van de aarde, de bouw en het BWT. Reinier van de Berg, bekent als weerman van RTL is specialist in klimaatverandering en neemt de aanwezigen mee in het belang van duurzaamheid en de manier waarop wij dit zouden kunnen oppakken. Vervolgens zal de bekendste bouwvrouw van Nederland Marjet Rutten. Zij noemt zich aanjager, innovator en marketeer voor de bouw, en neemt ons mee in de enorme opgaven om de bouw echt duurzaam, circulair en energieneutraal te maken.  Verder zal Libereaux ingaan op een andere kijk op inzetbaarheid van medewerkers en de ontwikkelingen binnen de kwaliteitscriteria om het inhoudelijke programma af te sluiten met een presentatie over het Digitale Stelsel Omgevingswet en de uitdaging die ons vakgebied hier heeft.

 

Zet dan ook 6 juni alvast in de agenda. En uiteraard is er ook tijdens de dag een half uur ingeruimd voor de Algemene Ledenvergadering waar wij verantwoording afleggen voor de activiteiten van de vereniging van het vorige jaar, en de leden vragen de plannen van de komende jaren te steunen. Locatie en het uitgebreide programma volgen snel.

Bron: Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland 16-04-2018