Kwaliteitsborging in de bouw in beeld gebracht!

Hoe toetst u bouwplannen, hoe legt u inspecties vast, hoe werkt u samen met andere projectpartners? En hoe laat u aan de opdrachtgever zien dat de afgesproken kwaliteit geleverd is? Wij bieden hét ideale hulpmiddel hierbij!

Bekijk de animatie over de kwaliteitsborging in de bouw:

 

BRIStoets is een veelzijdig programma waarmee je bouwplannen kunt toetsen en tevens inspecties kunt vastleggen. Met BRIStoets bepaal je transparant en eenduidig of bouwplannen voldoen aan het Bouwbesluit. Met de toezicht module leg je gemakkelijk de bevindingen van controles tijdens de uitvoering, het beheer of de sloop van een gebouw vast. Dat maakt BRIStoets hét ideale product voor kwaliteitsborging.

Kenmerken:

  • Transparant toets- en toezichtproces in één programma
  • Relevante regelgeving bij de hand
  • Werken met standaard of eigen checklists
  • Werken met meerdere projectpartners in één programma

Whitepapers:
Wil je graag meer lezen over kwaliteitsborging in de bouw download dan de whitepapers digitale toetsing en kwaliteitsborging van bouwwerken. Architecten, kwaliteitsborgers, overheden, bouwbedrijven, iedereen heeft te maken met kwaliteitsborging. Wat betekent het nieuwe stelsel precies voor jou? En welke handige nieuwe tools er zijn om je hierbij te ondersteunen? Kies je favoriete whitepaper en ga direct aan de slag!

Vragen?
Wij beantwoorden ze graag via bris@bris.nl of 010 763 2000.

Bron: BRIS 11-05-2018