Het BWT doelprofiel in samenwerking tussen Libereaux en de Vereniging BWT Nederland

De Vereniging Bouw- en Woningtoezicht heeft een nieuwe partner als het gaat om het borgen van de kwaliteit van medewerkers binnen het vakgebied. Libereaux.

Ook tijdens het jaarcongres zal Libereaux de deelnemers van het congres graag te woord staan om toe te lichten hoe een gepersonaliseerd e-Portfolio zowel de medewerker als ook de organisatie helpt bij de professionalisering van het vakgebied. In de congrestas vindt iedere deelnemer ook een informatiefolder.

De Vereniging wil haar leden stimuleren om, in het licht van de Kwaliteitscriteria en de Omgevingswet, na te denken over de eigen professionalisering en bijhouden van ontwikkelingen. Zij biedt haar leden daarom nu de mogelijkheid om met korting een gepersonaliseerde e-Portfolio omgeving aan te schaffen. Hiervoor wordt het e-Portfolio DITKANIK.NU (www.ditkanik.nu) gebruikt in combinatie met een doelprofiel. Je kunt dan kiezen uit de volgende doelprofielen:

Doelprofiel Omgevingsadviseur (relevante Omgevingswet competenties) of;
Twee deskundigheidgebieden uit de VTH-kwaliteitscriteria 2.2 of;
Beiden.  

Na een uitgebreide schriftelijke instructie kunnen beroepsproducten en kenniselementen worden gekoppeld aan de gevraagde elementen uit het profiel. Je kan zo zelfstandig het e-Portfolio opbouwen om inzicht te krijgen in hoeverre je de gevraagde eisen of competenties kan aantonen. Vanuit dit inzicht, ontstaat er een beter zelfbeeld én wordt er inzicht gegeven in de ontwikkelbehoefte (de nog niet aangetoonde criteria of competenties).

Het e-Portfolio inclusief doelprofiel wordt aangeboden voor €95,00 exclusief 21% btw per abonnement voor de duur van 5 jaar. Voor dit bedrag kan je kiezen uit of het Doelprofiel Omgevingsadviseur of twee deskundigheidsgebieden uit de VTH-kwaliteitscriteria 2.2. Als je een extra doelprofiel of deskundigheidsgebied wenst, wordt hiervoor eenmalig een bedrag van €50,00 exclusief 21% btw in rekening gebracht. Het abonnement stopt automatisch.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Vereniging BWT Nederland 07-10-2019