Aanbiedingsbrief bij antwoorden Kamervragen over ontwerpbesluit houdende wijziging van het Bouwbesluit 2012

Aanbiedingsbrief van minister Knops bij antwoorden Kamervragen betreft het ontwerpbesluit houdende wijziging van het Bouwbesluit 2012 en van enkele andere besluiten inzake de implementatie van de tweede herziening van de richtlijn energieprestatie gebouwen.

PDF document Download:Aanbiedingsbrief bij antwoorden Kamervragen over ontwerpbesluit houdende wijziging van het Bouwbesluit 2012 (53.6 KB) PDF document Download:Antwoorden Kamervragen over ontwerpbesluit houdende wijziging van het Bouwbesluit 2012 (93.54 KB)
Antwoorden van minister Knops over het ontwerpbesluit houdende wijziging van het Bouwbesluit 2012 en van enkele andere besluiten inzake de implementatie van de tweede herziening van de richtlijn energieprestatie gebouwen.

18-11-2019