Noteer vast in je agenda: dinsdag 25 juni - Schakeldag 2019

De voorbereidingen voor de jaarlijkse Schakeldag zijn al weer in volle gang. Noteer vast in je agenda: dinsdag 25 juni 2019 in ’s Hertogenbosch.

Thema van dit jaar is ‘Omgeving in transitie – Klaar voor de start!’.

Na een plenair gedeelte dat grotendeels in het teken zal staan van het thema is er weer de mogelijkheid om uit een veelheid van workshops te kiezen.

In de workshops staan zowel de huidige als de toekomstige wet en regelgeving in de fysieke leefomgeving centraal en komen verschillende maatschappelijke transities aan bod. Uiteraard is er ook aandacht voor instrumenten en tools en kun je zelf ook actief aan de slag met games, quizzen en debatten.

Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om bekende en nieuwe collega’s te ontmoeten.

Naast kennisdeling blijft het netwerken een belangrijke activiteit op deze dag. Verbreed je horizon, leg nieuwe contacten en kom tot vernieuwende ideeën.

Wil je een uitnodiging ontvangen voor de Schakeldag? Laat het ons weten en vul hier uw gegevens in. Wij waarderen het als je deze mail doorstuurt naar collega’s of anderen die geïnteresseerd zijn in deelname.

De doelgroep van de Schakeldag is de uitvoerend- en beleidsmedewerker in de fysieke leefomgeving  domein en werkzaam bij de overheid, een kennisinstelling of in het bedrijfsleven.

Met vriendelijke groeten

Organisatieteam Schakeldag 2019

Bron: Organisatieteam Schakeldag 2019 25-03-2019

Thema's: Omgevingswet