NRP Academie inschrijving modules 2019 gestart

Sneak Preview
14 maart 2019 middag

Een gratis college om kennis te maken met NRP Academie en potentiële cursisten aan te moedigen ook de NRP Academie te gaan volgen. En een aanvullend programma voor Alumni en bestaande cursisten.

Programma

Spreker: prof. Jack van Veen, hoogleraar Supply Chain Management bij Nyenrode Business Universiteit over 'De echte ketensamenwerking'. Gevolgd door pitches van NRP Alumni die in de keten samenwerken.

Aanmelden kan via secretariaat@nrpacademie.nl.

Module Verduurzamen
4 lesdagen: 5 en 19 maart, 2 en 12 april 2018

De hele vastgoed en bouwbranche is bezig met technische innovaties. Wat zijn die innovaties, waar kun je ze vinden? En wat moet je vervolgens doen in je proces om het mogelijk te maken deze innovaties in je project te laten landen? 6 maart zijn collega's en leden NRP Forum ook welkom. Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen. 

Module Verdienen
optioneel: 23 april van 14-17 uur Basisbegrippen en principes vastgoedrekenen
lesdagen: 7 en 21 mei, 4 en 14 juni 2018

Projecten gaan niet door als niet alle stakeholders een sluitende businesscase hebben. Je verdiept je in de verdienmodellen van alle stakeholders om hier goed beslagen ten ijs te komen. 8 mei zijn collega's en leden van NRP Forum ook welkom. 

NRP Challenge 2
28 en 29 juni 2019

Twee dagen lang wederom in groepsverband werken aan een real time casus op locatie.
Tevens afronding van de opleiding. Feestelijke afsluiting met certificaat uitreiking.

Wilt u hier meer over lezen, klik hier  of download de folder

Bron: NRP Academie 26-03-2019