Managementsymposium "Leiderschap in een veranderende omgeving" inschrijving geopend

In

Tijdens het managementsymposium staat de nieuwe rol van de leidinggevende VTH met de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging centraal, waarbij u als manager wordt meegenomen in het onderwerp. De Wolf & Leiderschap. Deze zeer boeiende lezing die momenteel ook in theaters wordt gepresenteerd wordt gehouden door Hugh Jansman Wildlife ecologist bij Wageningen Environmental Research centre en tevens de absolute specialist op het gebied van Wolven in Europa, en prof. Dr. Bas Kodden directeur Executive MBA bij Nyenrode Business University die u gaat meenemen in leiderschap in de dierenwereld en in het bijzonder de Wolf die haar leiderschapsvaardigheden vol moet inzetten om in een nieuwe leefomgeving overeind te blijven.

 

Verder wordt u tijdens het managementsymposium uiteraard bijgepraat over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en het implementatietraject aangezien dan de Eerste Kamer zoals het er nu uit ziet dan heeft gestemd over deze wet, en we weten of we met of zonder deze Wet een nieuwe omgeving in gaan. Het laatste inhoudelijke onderwerp betreft de Levende Lerende community BWT die inmiddels wordt opgezet en moet gaan uitgroeien tot een landelijke intergemeentelijke samenwerking op ons vakgebied tussen vakmensen waar kennis wordt ingebracht, gedeeld en vooral waar kennis voor elkaar wordt ontwikkeld.

Een kort onderdeel van het managementsymposium is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. In dit gedeelte hebben de vertegenwoordigers van de gemeentelijke leden en de GOL (Gemeenschappelijke Openbare Lichamen) leden stemrecht.

Inschrijven en programma

Bron: Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland 19-04-2019