De inschrijving voor het jaarcongres van VBWTN 2019 is geopend.​

Wij nodigen u van harte uit voor het grote jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland. Zoals ieder jaar een congres dat de BWT-er niet mag missen. Zowel in het plenaire ochtendprogramma, als ook bij de 20 workshops willen wij u op de hoogte brengen van de vele ontwikkelingen op ons vakgebied. Om die reden hopen wij dan ook, weer samen met u en ruim 475 andere deelnemers, sprekers en sponsoren een boeiend congres te mogen organiseren.

De titel van dit jaarcongres van de Vereniging BWT Nederland is "BWT op weg naar een nieuwe toekomst!" waarin we met u ingaan op een toekomst van het vakgebied met een zichtbare meerwaarde. Het beter op de kaart zetten van deze meerwaarde binnen zowel de Omgevingswet als bij de Kwaliteitsborging.

Tijdens het middagprogramma van het jaarcongres worden in 20 workshops weer diverse onderwerpen besproken waarbij het ook dit jaar voor u weer lastig zal worden er twee te kiezen uit het brede aanbod van interessante workshops. Wij hebben voor u weer een programma proberen samen te stellen dat u niet mag missen. Daarnaast zullen onze sponsoren op de informatiemarkt u weer bijpraten over hoe zij u kunnen helpen beter op de kaar.

Schrijf u dan ook snel in, want de kans bestaat dat wij ook dit jaar, in verband met de grote belangstelling, de mogelijkheid tot inschrijving weer vroegtijdig zullen moeten sluiten.

Bron: Vereniging BWT Nederland 13-08-2019

Thema's: Organisatie BWT