Uitnodiging Inspiratiedag Implementatie Omgevingswet 27 oktober 2020

Graag heten wij u welkom op de virtuele Inspiratiedag Implementatie Omgevingswet op 27 oktober 2020. We beginnen om 11.00 uur met een voorprogramma over de introductie DSO en een introductie Omgevingswet. Het plenaire deel start om 12.30 uur met daarna de workshops. Dit alles eindigt om 16.15 uur.

Het thema van deze dag is ‘Werkende ketens in de Omgevingswet’. We zoomen in op al die puzzelstukjes van de Omgevingswet, die in 2021 al moeten samenvallen in werkende ketens. Daar is afstemming en samenwerking voor nodig.

Tijdens de inspiratiedag gaan we in op "samen werken aan werkende ketens" en inspireren we elkaar met ervaringen en voorbeelden uit de praktijk.  U hoeft nu nog niet te kiezen welke break-outsessies u wilt volgen.  Uw keuze maakt u op de dag zelf. Meld u aan via deze link.

Wat kunt u verwachten?

Wat gebeurt er in de regio regio om de ketens binnen de Omgevingswet werkend te krijgen?

We schetsen hiervan een beeld door in gesprek te gaan met Regionale Implementatie Coaches (RIO’s) en mensen uit de regio over hun ervaringen tot nu toe. Zo zijn we benieuwd naar wat hen opvalt, welke stappen er zijn genomen en vooral hoe je verbinding maakt. Ook gaan we in op het centraal stellen van de keten, welke adviezen en hulpmiddelen daarbij nodig zijn en op welke manier we samenwerken om dat einddoel te bereiken.

Vier sporen
In vier sporen bieden we u sessies aan over het leren, oefenen, doen en samenwerken. Tijdens de sessies is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tijdens de sessies is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

PROGRAMMA

Voor wie?

Iedereen die te maken heeft met de implementatie van de Omgevingswet. Stuur deze uitnodiging vooral door naar uw collega’s!

Aanmelden

U vindt het aanmeldformulier op de website aandeslagmetdeomgevingswet.nl. U schrijft zich vooraf in voor de dag en kiest op 27 oktober de sessies die u wilt volgen.

Terugkijken

De sessies van deze Inspiratiedag Implementatie Omgevingswet kunt u achteraf terugkijken via de website.

Tot slot

Heeft u nog vragen? Mail naar implementatiedag@congresbureau.nl.

Bron: aan de slag met de omgevingswet 13-10-2020

Thema's: Omgevingswet

Tags: Omgevingswet