Maak kennis met het oefenaanbod voor Omgevingswetsoftware

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) organiseert in samenwerking met het programma Aan de slag met de Omgevingswet op dinsdag 1 december een virtuele bijeenkomst waar overheden kunnen kennismaken met het oefenaanbod voor Omgevingswetsoftware.

In sessies van 45 min. presenteren leveranciers hun oefenaanbod voor VTH-software, plansoftware of regelbeheersoftware. In het programma zullen de domeinen overlappen, de presentaties binnen een spoor niet. Zo krijgt u de gelegenheid om alle oefenproposities van een domein bij te wonen en te vergelijken.

Download hier het programma (pdf)

Overheden die Omgevingswetsoftware willen beproeven

De sessies zijn bedoeld voor overheden die Omgevingswetsoftware willen beproeven. Ter verkenning van het aanbod van de markt, ter voorbereiding op de implementatie van de Omgevingswet of om mogelijk mee in productie te gaan op 1-1-2022.

Leveranciers bieden verschillende proposities die het mogelijk maken om laagdrempelig in de praktijk kennis te maken met verschillende soorten software en met de aansluiting op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). 

De VNG heeft informatie over het oefenaanbod van diverse leveranciers voor u op een rijtje gezet. 

Aanmelden  

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Zijn meerdere sporen interessant voor uw organisatie? Stuur deze uitnodiging door naar een collega. Er is geen maximum voor het aantal deelnemers per organisatie.

Bron: aan de slag met de omgevingswet 23-11-2020