Kamerbrief over toetsen Omgevingswet door ILT

Minister Van Veldhoven stuurt de Tweede Kamer de uitvoeringstoetsen van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) over de Omgevingswet.

De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen.

Hieronder vind u alle stukken over dit onderwerp op een rij.

PDF document Download:Kamerbrief over toetsen Omgevingswet door ILT (134.54 KB) PDF document Download:HUF-toets Omgevingswet (715.18 KB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op de ontwerp-Omgevingswet.
PDF document Download:Reactie ILT prétoets AMvB's Omgevingswet (3.79 MB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) deelt opmerkingen over de algemene maatregelen van bestuur (AMvB's) onder de Omgevingswet. Dit in het kader van de prétoetsfase.
PDF document Download:HUF-toets Aanvullingswetten bodem en geluid (147.82 KB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op de Aanvullingswetten bodem en geluid Omgevingswet.
PDF document Download:HUF-toets AMvB’s Omgevingswet (1.09 MB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op de algemene maatregelen van bestuur (AMvB’s) onder de Omgevingswet.
PDF document Download:Aanbieding HUF-toets Invoeringswet Omgevingswet (213.68 KB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport biedt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op de Invoeringswet Omgevingswet aan.
PDF document Download:HUF-toets Invoeringswet Omgevingswet (153.46 KB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op de Invoeringswet Omgevingswet.
PDF document Download:HUF-toets Aanvullingsbesluit bodem Omgevingswet (667.57 KB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op het ontwerp-Aanvullingsbesluit bodem Omgevingswet.
PDF document Download:Opmerkingen bij HUF-toets Aanvullingsbesluit bodem (264.52 KB)
Opmerkingen van de Inspectie Leefomgeving en Transport per artikel van het Aanvullingsbesluit bodem. Dit document is een bijlage bij de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op het ontwerp-Aanvullingsbesluit bodem Omgevingswet.
PDF document Download:HUF-toets Invoeringsbesluit Omgevingswet (500.17 KB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op het ontwerp-Invoeringsbesluit Omgevingswet.
PDF document Download:HUF-toets Omgevingsregeling (2.18 MB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op de ontwerp-Omgevingsregeling.
PDF document Download:HUF-toets ontwerp-Aanvullingsbesluit geluid Omgevingswet (1.46 MB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op het ontwerp-Aanvullingsbesluit geluid Omgevingswet.
PDF document Download:HUF-toets Invoeringsregeling Omgevingswet (967.33 KB)
De Inspectie Leefomgeving en Transport meldt de resultaten van de handhaafbaarheids-, uitvoerbaarheids- en fraudebestendigheidstoets (HUF-toets) op de Invoeringsregeling Omgevingswet.

Bron: Rijksoverheid 05-03-2020