Mailing Omgevingsloket online 15 mei 2020

Vervanging ftp-certificaat

Op 13 mei 2020 is het certificaat van de ftp-server vervangen en op de productie-omgeving van Omgevingsloket online geïnstalleerd.

Een aantal organisaties heeft nu problemen met het binnenhalen van  documenten via de ftp-server. Mogelijk moet het certificaat nog worden geaccepteerd, of vervangen. 

Meer informatie

Storing in berichtenverkeer

Na de nieuwe release op zaterdag 9 mei ontvingen niet alle organisaties alle berichten. Organisaties die aangesloten zijn via digikoppeling en StUF-LVO 3.11 gebruiken, ontvingen nog wel berichten van particulieren, maar niet van bedrijven. 

De storing is opgelost. Maar berichten verzonden tussen zaterdag 9 mei 14.00 uur en woensdag 13 mei 18.00 uur, worden niet opnieuw verzonden.

Als lokaal beheerder kunt u de berichten van de aanvragen die u mist, opnieuw versturen met de taak 'aanvraag/melding opnieuw versturen' of 'aanvulling opnieuw versturen'.

Storing berichtenverkeer

Oefenomgeving Omgevingsloket vanavond niet beschikbaar

Door onderhoud is de oefenomgeving van Omgevingsloket online vanavond, vrijdag 15 mei, vanaf 17.00 uur niet beschikbaar. Het onderhoud duurt naar verwachting tot zaterdagochtend 16 mei, 10 uur. 

Bron: Omgevingsloket online 15-05-2020

Thema's: Omgevingswet

Tags: OLO / DSO