Een muzikale decembergroet namens de Vereniging BWT Nederland uit Nieuwegein

Gemeente Nieuwegein viert dit jaar hun 50-jarig bestaan. Ze hebben een ‘huisband’ met collega’s van bouwen en ruimtelijke ontwikkeling, die graag speelt bij gelegenheden als deze. Sinds coronatijd komt dat er niet van, maar ze zijn niet bij de pakken neer gaan zitten.Met dit kerstnummer wensen wij u namens de Vereniging BWT Nederland en de gemeente Nieuwgein fijne feestdagen en een gezond 2022 !

Het nummer is direct te luisteren via onze homepage!

De VTH Huisband Downtown is zoals zovelen onder ons ook ’digitaal’ gegaan en heeft een eigen, sfeervolle versie van een bekend liedje opgenomen om iedereen fijne feestdagen te wensen ondanks alle maatregelen waarmee we noodgedwongen van doen hebben.

Dit jaar hebben ze gekozen voor de klassieker Power of Love van Frankie goes to Hollywood. In de video zie je beelden van zowel het oude vissersdorp Vreeswijk als de moderne gebouwen in de binnenstad waar veel en duurzaam gebouwd wordt de komende jaren. Vorig jaar heeft Downtown een eigen versie van Soldier On van Di-rect opgenomen. Die is ook zeker het luisteren waard! Veel luister- en kijkplezier en mooie dagen gewenst vanuit Nieuwegein!

Bron: Gemeente Nieuwgein 16-12-2021

Thema's: Organisatie BWT