Praat mee over de Wkb!

Wat houdt de Wet Kwaliteitsborging (Wkb) nu precies in? Wat is en doet een kwaliteitsborger? Wat verandert er voor ons als bedrijf of gemeente? Een greep uit de vragen die op dit moment, driekwart jaar voor het in werking treden van de Wkb (per 1 januari 2022 is het zover), leven. 

Om de vragen te beantwoorden, zijn er vanaf 1 april de interactieve lunchsessies van de Wkb. Gewoon thuis, van achter uw scherm met een boterham in de hand, kunt u elke twee weken meeluisteren en vooral meepraten. In elke sessie neemt Titia Siertsema, implementatiemanager Wkb, u mee in de ontwikkelingen van de Wkb. Ook schuift een expert aan de lunchtafel aan. Deze expert gaat dieper in op een specifiek thema of onderwerp en kan uw vragen beantwoorden. U kunt de sessies hieronder terugzien.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van één van de sessies of een voorstel voor een te bespreken thema? Scroll naar beneden en geeft het aan ons door!

Op 29 april de derde Wkb-lunch met dit keer de architect aan het woord. Liesbeth Janson (Studio Huijgens) en Alexander Pastoors (BNA) bespreken met Titia de rol van de architect bij kwaliteitsborging. Ook deze keer krijgt u de kans om uw vraag te stellen en zo meepraten over de gevolgen van de Wkb voor uw organisatie. Meld u hieronder aan voor de sessie van 29 april!

Meld u hier aan voor de sessie van 29 april! 
Wat: interactieve lunchsessies over de Wkb
Wanneer: 29 april van 12-13 uur
Waar: gewoon thuis, van achter uw scherm
Wie: met Titia Siertsema en een tweetal gasten

Bron: Stichting IBK 16-04-2021