Kamerbrief diverse onderwerpen energielabel

Minister Ollongren (BZK) informeert de Tweede Kamer over verschillende onderwerpen rond het energielabel. De minister gaat onder meer in op prijs en kwaliteit van het energielabel en op de publicatie van de isolatiestandaard voor woningen op het energielabel.

PDF document Download:Kamerbrief diverse onderwerpen energielabel (304.48 KB) PDF document Download:Reactie op uitzending energielabel Radar (1.18 MB)
SKG-IKOB reageert op een onderwerp uit de uitzending van het televisieprogramma Radar op 29 maart 2021. Het gaat om verschillen bij het bepalen van het energielabel van een woning. SKG-IKOB is de certificerende instelling voor energieadviseurs.
PDF document Download:Marktconsultatie Digitaal Aanvragen van het Nieuwe Energielabel voor woningen: Resultaten en advies (8.25 MB)
Onderzoek onder marktpartijen naar de mogelijkheden en randvoorwaarden van een betaalbaar, betrouwbaar en nauwkeurig energielabel dat digitaal aangevraagd kan worden, zonder dat een energieadviseur de kenmerken in de woning komt opnemen.
PDF document Download:Beantwoording Kamervragen over toezeggingen gedaan tijdens debatten over energielabel (479.32 KB)
Minister Ollongren (BZK) beantwoordt schriftelijke vragen over de verzamelbrief van 20 april 2021 over toezeggingen uit meerdere debatten over het energielabel.

Bron: Rijksoverheid 29-06-2021