7 Oktober jaarcongres Vereniging BWT Nederland als vanouds!

Op 7 oktober a.s. uiteraard afhankelijk van de dan nog geldende regels zal in Ermelo het jaarcongres van de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht worden gehouden. Zet deze datum alvast in uw agenda! Het beloofd weer een mooi en boeiend congres te worden.

Met als thema van dit congres "Samenwerken aan een nog betere kwaliteit" hebben wij niemand minder dan Robert Doornbos gevraagd ons te laten zien dat topprestaties alleen kunnen worden bereikt door optimale samenwerking. Daarnaast zal het weer een dag worden met heel veel inhoudelijke kennisoverdracht van Omgevingswet tot risico's van de verduurzaming tot van Wet kwaliteitsborging en constructieve veiligheid.

Ook willen weer als vanouds een informatiemarkt inrichten waarbij naast het plenaire programma en de 20 workshops ook voldoende kennis is op te halen bij de standhouders. Tijdens het middagprogramma zal ook de door de lockdown uitgestelde ALV van de vereniging worden gehouden.

Wij zijn momenteel nog druk bezig met het programma en hopen de eerste week van september alle leden de uitnodiging met het complete programma te kunnen toesturen. Zet dus alvast 7 oktober in uw agenda, dan zien wij u graag weer voor een mooie dag in Ermelo!

Bron: VBWTN 02-08-2021

Auteur: Wico Ankersmit

Thema's: Organisatie BWT

Tags: Organisatie Algemene Ledenvergadering