KCAF | Nieuwsbrief juni 2022

Save the Date Jaarcongres KCAF 22 november 2022 te Schiedam

Op 22 november 2022 organiseert het KCAF in samenwerking met de gemeente Schiedam haar jaarlijkse Congres. Naast de traditionele aspecten van houten palen problematiek, komen aspecten als funderingen op staal, bodemdaling, klimaat effecten en innovatieve ontwikkelingen in de aanpak aan bod. Het programma wordt binnenkort gepubliceerd.

Het plenair deel in de ochtend word afgewisseld met diverse korte presentaties en workshops in drie parallelsessies in de middag. Ook komt de informatiemarkt terug. Meer informatie volg via LinkedIn, de nieuwsbrief van het KCAF of op deze website van het KCAF.

Wil je zeker zijn van een plek? Schijf je dan nu alvast in en wij informeren je later over het programma.

Lees meer of inschrijven

Inschrijving Cursus Aanpak Funderingsproblematiek gestart!

In samenwerking met diverse kennisinstellingen en experts start 27 september 2022 de vernieuwde cursus Aanpak Funderingsproblematiek, georganiseerd door PAO Techniek en Management (TU Delft) en KCAF.

De volledige cursus bestaat uit 4 modules, verspreid over 8 cursusdagen. Er bestaat ook de mogelijkheid om alleen de 2 modules te volgen die op funderingsonderzoek en –herstel gericht zijn. In dat geval start je op 1 november 2022.

Lees meer of inschrijven

Bron: KCAF 01-07-2022