2e BWT/VTH Toezichthouders en Handhaverscongres op 10 mei in Tilburg

Na een zeer geslaagde eerste versie vorig jaar in Madurodam in Den Haag, kun je nu al de datum van 10 mei a.s. reserveren voor het 2e BWT en VTH Toezichthouders en Handhaverscongres in de Lochal in Tilburg.
Zet hem dus al vast in je agenda. Momenteel wordt er gewerkt aan een mooi, boeiend en vooral praktijkgericht programma, waarbij dit congres vooral in gaat op de dagelijkse praktijk van de toezichthouder en handhaver. 

Heeft u zelf een mooi onderwerp waar u binnen uw gemeente of Omgevingsdienst mee bezig bent op het gebied van toezicht en handhaving, en wilt u dit delen met de deelnemers van het congres in de vorm van een workshop? Dan horen wij dat graag. Ook horen wij graag of u nog specifieke onderwerpen op het programma wilt zien. Mail dan even naar wa@vereniging-bwt.nl 

Zet 10 mei alvast in je agenda. De locatie van het congres bevindt zich direct achter het station van Tilburg in de Lochal. Een prachtige locatie waarbij wij tot ruim 200 toezichthouders en handhavers kunnen ontvangen. 

Over enkele weken zal de inschrijving voor dit evenement worden geopend.

Bron: VBWTN 13-02-2023