Agenda 2022

Jan 13

Tweedelige netwerkbijeenkomst Bruidsschat (deel 1)

De VNG organiseert een tweedelige netwerkbijeenkomst over de Bruidsschat. Tijdens deze twee bijeenkomsten hoort u alles over de bruidsschat, van regels in het omgevingsplan tot en met het instellen van behandeldiensten en wordt u meegenomen in hoe gemeenten en Omgevingsdiensten het in de praktijk aanpakken

Feb 01

Uitnodiging: online bijeenkomst werkplaatsen implementatie Omgevingswet

Het programma Aan de slag met de Omgevingswet, de VNG en Geonovum, nodigen u graag uit om op dinsdag 1 februari a.s. aanwezig te zijn bij de derde online bijeenkomst Lessons Learned werkplaatsen. De sessie geeft u een kijkje achter de schermen van 6 verschillende werkplaatsen. Het is een mooi moment om terug én vooruit te kijken en te leren van de ervaringen die zijn opgedaan. Misschien hoort u dingen waarmee ook ú aan de slag kan! Bent u er bij?

Feb 03

Tweedelige netwerkbijeenkomst Bruidsschat (deel 2)

De VNG organiseert een tweedelige netwerkbijeenkomst over de Bruidsschat. Tijdens deze twee bijeenkomsten hoort u alles over de bruidsschat, van regels in het omgevingsplan tot en met het instellen van behandeldiensten en wordt u meegenomen in hoe gemeenten en Omgevingsdiensten het in de praktijk aanpakken.

Maart 08

Schakeldag 2022!

Helaas treffen de nieuwe coronamaatregelen van 18 december 2021 ook de organisatie van de Schakeldag 2022. Er is meer tijd nodig om een mooie Schakeldag te organiseren. Daarom hebben we besloten de Schakeldag te verplaatsen van 8 februari naar dinsdag 8 maart 2022.