Apr 18

Het Nationaal KCAF Congres

Datum:18-4-2024

Het kenniscentrum nodigt u van harte uit voor ons jaarlijkse congres, dat plaatsvindt op 18 april 2024. Dit toonaangevende evenement belooft een dag vol inzichten, discussies en netwerkmogelijkheden te worden.

Thema
Dit jaar richten we ons op de relatie tussen funderingstechniek en de snel veranderende milieu- en klimaatomstandigheden. Verwacht een diepgaande verkenning van onderwerpen zoals de invloed van verstedelijking, technologische vooruitgang in funderingstechnieken, en de impact van klimaatverandering op funderingsstabiliteit.

Locatie
Een prachtige en inspirerende locatie die binnenkort bekend zal worden gemaakt.

Het programma omvat een plenair gedeelte in de ochtend, gevolgd door diverse interactieve sessies in de middag, waaronder korte presentaties, workshops en een informatiemarkt. Deze opzet biedt volop gelegenheid tot het opdoen van nieuwe kennis en het uitwisselen van ervaringen met collega's uit de branche.

Deelname aan het congres is kosteloos. We vragen u wel om vooraf uw voorkeuren aan te geven voor de workshops, presentaties en eventuele rondleidingen. Een gedetailleerd overzicht van het programma en het inschrijfformulier vindt u binnenkort op onze website.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van deze belangrijke bijeenkomst. Zet 18 april 2024 alvast in uw agenda en blijf op de hoogte voor meer details!

Bron: KCAF 23-11-2023