Helix Academy

Helix Academy al ruim 12 jaar dé opleider voor beheer van vastgoed en infra. Iedereen die zijn kennis over huisvesting, gebouwbeheer en beheer van infra-objecten verder wil ontwikkelen kan bij ons terecht voor een praktische cursus, leergang of workshop. In alles wat we doen is kwaliteit onze belangrijkste focus:

  • lesprogramma’s op maat (uitgebreide intake voor aanvang);
  • docenten met veel praktijkervaring binnen hun vakgebied;
  • praktijkgerichtheid (veldinspecties, praktijkbezoeken e.d. zoveel als mogelijk toegepast binnen de lesprogramma’s);
  • kleine groepen (maximaal 10-12 personen), dus veel mogelijkheid tot interactie tussen docent en cursisten.

Vrijwel alle opleidingen uit ons aanbod organiseren we meerdere keren per jaar als open inschrijving op een centrale locatie in het land. Naarnaast kunnen we alle opleidingen verzorgen als maatwerk incompany traject.

Onze docenten en kennispartners

Helix Academy is onderdeel van Helix, een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Veel van onze opleidingen worden ontwikkeld en gegeven door adviseurs van Helix. Daarnaast werken we met docenten van andere adviesbureaus en zelfstandige, ervaren docenten uit de sector.

Maak kennis met onze docenten en kennispartners en lees meer over de trainingslocaties waar we onze opleidingen voor open inschrijving verzorgen.

Voor wie?

Onze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met het beheer van vastgoed of infra. Onze opleidingen zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor medewerkers bij gemeenten, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Maar ook medewerkers van facilitaire afdelingen, commercieel vastgoedbeheerders en verhuurders, projectontwikkelaars, medewerkers van financiële instellingen of aannemers en installatiebedrijven volgen regelmatig bij ons een opleiding

WVS Training is een trainingsbureau, gespecialiseerd in het geven van trainingen op het gebied van gebouwbeheer, huisvesting en duurzaamheid. In het bijzonder richten wij ons hierbij op medewerkers binnen gemeenten.  

WVS Training is onderdeel van Helix, een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedonderhoud. Veel van onze opleidingen worden ontwikkeld en gegeven door adviseurs van Helix. Daarnaast werken we met docenten van andere adviesbureaus en zelfstandige, ervaren docenten uit de sector. In alles wat we doen is kwaliteit onze belangrijkste focus: praktijkgerichte trainingen op maat, ervaren trainers, intakes en kleine groepen.

Desgewenst verzorgen wij al onze trainingen op maat als incompany training. Specifiek gericht op de kennisbehoefte onder uw medewerkers en verzorgd op uw eigen locatie. Waar mogelijk sluiten we incompany trainingen altijd af met een praktijkbezoek of veldinspectie in één van de eigen gemeentelijke gebouwen, waarmee we de cursisten stimuleren de vertaalslag naar de praktijk te maken.

Helix Academy
Bezoekadres

Zuidelijk Halfrond 4
2801 DD Gouda

Tel:

+31 (0) 182 347 168

Email:academy@helix.nl Website:https://helixacademy.nl/

Veiligheid, wet & regelgeving

Naam Duur/Tijd Locatie Prijs
Cursus Omgevingswet en Besluit bouwwerken leefomgeving 1 dag Utrecht € 615 excl. BTW
Brandveilig gebouwbeheer 1 dag Utrecht € 1.220 excl. BTW
Basisopleiding asbest 1 dag Utrecht € 485 excl. BTW
Huurrecht basiskennis 1 dag Utrecht € 570 excl. BTW
Cursus Huurrecht woonruimte voor technici 1 dag Utrecht € 570 excl. BTW

Techniek & Bouw

Naam Duur/Tijd Locatie Prijs
Elementaire Bouwkunde 4 dagen Utrecht € 1932,50 excl. BTW
Elementaire Installatietechniek voor woningen 4 dagen Utrecht € 1858 excl. BTW
Elementaire Installatietechniek voor utiliteit 4 dagen Utrecht € 1858 excl. BTW
Elementaire Installatietechniek voor woningen en utiliteit 6 dagen Utrecht € 2668 excl. BTW