Schrijf je in voor de DigiDare Award!

Let op: 

Mocht jij in de meimaand door alle vrije dagen nog geen kans hebben gezien om je in te schrijven, dan heb je dus nog even. Mooi toch? Schrijf je meteen in!

Met de DigiDare Award vragen we aandacht voor succesverhalen van digitale ketensamenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken—rechtstreeks uit de praktijk.

Lees verder onder de video.

 

We moeten digitaliseren—daar is iedereen in de gebouwde omgeving het over eens. Maar hoe pak je zo’n digitaal transformatieproces aan? En wanneer spreek je van een succes? Digitalisering gaat immers om meer dan alleen technologie. Het gaat om mensen en organisaties. Het gaat om anders denken, digitaal bewustzijn creëren en je achterban meekrijgen. Het gaat om cultuur.

Wij zijn op zoek naar succesverhalen van deze cultuuromslag waarin digitale ketensamenwerking, mens en organisatie centraal staan. Aan de hand van jullie voorbeelden willen we de sector laten zien wat digitaal samenwerken in de praktijk voor mens en organisatie betekent en wat het concreet oplevert.

Inspiratie nodig? Hier kun je alle korte video’s van de shortlisters van vorig jaar bekijken.

Meer informatie en inschrijven

Bron: digiGO 28-05-2024